Programma 2024

Bovenbouw

Voor de bovenbouw staat de week in het teken van huttenbouwen met pallets. Ze gaan zelf aan de slag met een klein groepje om een zo groot en hoog mogelijke hut te bouwen. Maar om dit te kunnen doen, hebben ze geld nodig en een vergunning.

Elke ochtend krijgen ze een geld bedrag om mee te starten. Daarnaast kunnen ze bij het arbeidsbureau klusjes doen of spellen om geld te verdienen. Van dit geld kunnen ze dan materiaal kopen om de hut te bouwen. Willen ze hier een verdieping bovenop, dan moeten ze eerst een vergunning aanvragen bij het gemeentekantoor. De bouwkundige komt dan kijken of de hut stevig genoeg is en of er inderdaad omhoog gebouwd mag worden.

Vind je het bouwen van de hut niet luk, dan kun je je ook vermaken op hele andere vlakken, zoals met de spellen, knutselen en andere activiteiten.

We zorgen een aantal keer voor een informatieve spreker.

Kortom genoeg te doen voor iedereen.

 

onderbouw

De kinderen vormen zelf kleine groepjes per hut. Ze kunnen de hut versieren met een brievenbus, gordijntjes, verven enzovoort.

Voor de onderbouw worden er ook spellen en activiteiten georganiseerd om zich te vermaken. Zo is er de gehele week een springkussen, bij goed weer kleine zwembadjes en is er een knutselhoekje.

Ook hier komen een aantal keer  informatieve sprekers.

kvw-38
kvw-131

Contact

Stichting Kindervakantieweek Galder-Strijbeek

KvK: 88135489

Volg ons op social media