Inschrijven kan vanaf juni 2024

Wil toch nog dolgraag meedoen met de Kindervakantieweek, dan kun je nog een mail sturen naar info@kvwgalderstrijbeek.nl. Dan kijken we wat er nog mogelijk is.

Inschrijven kan vanaf juni 2024 tot en met 15 juli 2024.

Hoe werkt het inschrijven:

1. Kies een weekkaart (inclusief shirt) of dagkaart

2. Kies voor opties selecteren

3. Vul de gegevens van je kind in (kies voor extra kind toevoegen indien je voor meerdere kinderen wil inschrijven) en klik op VERZENDEN

4. Nu kies je het aantal weekkaarten of dagkaarten (let op als je meerdere dagen komt kies je het aantal dagen en dit per kind) voeg dit toe aan de winkelmand. Heb je een weekkaart, dan zit hier een t-shirt bij. Heb je een dagkaart, dan kun je het t-shirt los bijbestellen

5. Ga naar afrekenen

Loop je tegen problemen aan, mail dan naar info@kvwgalderstrijbeek.nl.

kvw-119

Praktische informatie:

• Deze week wordt georganiseerd door vrijwilligers! We zouden het erg fijn vinden als je kind aan deze week deelneemt, je zelf ook een moment komt helpen.
  • De Kindervakantieweek is alleen toegankelijk voor kinderen uit Galder, Strijbeek en kinderen die in Galder naar de basisschool gaan.
  • Er kan door de kinderen de gehele dag water en ranja worden gehaald.
  • Kinderen nemen zelf eten en genoeg drinken mee.
  • Neem bij warm weer genoeg drinken mee, wij zorgen dan ook voor extra water.
  • Bij warm weer staan er ook zwembadjes, vergeet dan je zwembroek niet.

Bij aankoop van de weekkaarten en dagkaarten ga je akkoord met de huisregels van Stichting Kindervakantieweek Galder-Strijbeek.

Stichting Kindervakantieweek Galder-Strijbeek

Volg ons op social media